Tack för en härlig dag!!!

Nu är jag på väg hem på tåget från Uppsala, har haft en otroligt härlig dag med mina fina vänner Marika, Maria, Christina och Anna och tiden har fullkomligt rusat förbi! Vi började med en fika på Espresso House och därefter en del shopping, vilket uppsving det är att strosa runt i en ny stad! Jag gillar Uppsala, perfekt storlek för att upptäcka under en dag. För min del blev det en mörkblå stickad kofta från Vila (som kommer att passa perfekt till senvåren och sommaren istället för en jacka) samt en jättesöt sommarklänning från samma märke, jeanstights från Cubus (grymt sköna, hade dem igår kväll), två toppar från H&M, en vindjacka till Majken samt några fynd från en härlig butik (Story & Lifestyle) som skall upphöra och starta som webshop istället. Därifrån kom dagens bästa inköp, en urfin sjal från Lilly of Sweden för halva priset.

Nu lyssnar jag på en av mina absoluta favoritlåtar True Colors (med Ane Brun) och känner lite skönt vemod över livet, kärleken, vänner och familj. Livet är vackert!!!

Hoppas att du har haft en riktigt skön lördag, stor kram till dig ♥ Och ursäkta trist bild samt dålig bildkvalitet, tagen i sista stund inne på toaletten, haha...

Fredagsmys med familjen D...

Dessa tvålar som jag köpte härom veckan då vi firade Jimmys 40-årsdag (i efterskott) uppe på Högbo Bruk doftar ljuvligt av bland annat smultron och lingon, Irma tycker plötsligt att det är en riktig fröjd att tvätta händerna! Jag skrev ju om Björk & Berries i samband med vår lilla helgresa och jag ger fortfarande tummen upp nu när jag använt produkterna under några veckors tid, köpte även body butter (som anas bakom flaskorna på bilden) och den är lagom fet, krämig och luktar såååå gott :-)
Barnen har redan ätit middag (det blev varma smörgåsar med skinka, tomat och ost) och Jimmy har åkt till närliggande pizzerian Kristorante för att köpa en gyrostallrik till mig medan han själv slår till på en otroligt sexig microlåda från den berömda Familjen Dafgård, så ser vårt fredagsmys ut här i Vallentuna ikväll ;-) Efter maten blir det nog en film, lite bloggläsning och sedan ljudbok innan sömntåget kommer någorlunda tidigt hoppas jag... Imorgon skall jag till Uppsala på tjejträff med shopping, fördrink hemma hos Maria (som bor strax utanför Uppsala) och sedan en god middag på Stationen som verkar vara en riktigt trevlig och populär restaurang. Det skall bli supertrevligt att få en hel dag tillsammans vi fem som är ett litet stammisgäng sedan flera år tillbaka!

Hoppas att ni får en riktigt skön fredagskväll, kanske kollar ni Let's Dance i skrivande stund? Jag hade tänkt ha på premiäravsnittet i bakgrunden men Irma har myst med salta pinnar framför Lilla spöket Laban och då fick hon sitta uppe lite längre än vanligt. Men nu skall hon nattas och jag skall duka fram lite trevligt, även om det blir micromat kan man ju göra det mysigt, eller hur??? Kramkram ♥

Jag vill ha allt!!!


Denna smakfulla "inredningsdetalj" skulle jag vilja stjäla rakt av och ha på vårt matsalsbord i vardagsrummet. Ägget är från Affari, tallriken Mateus, ljuset samt krukan från Tine K Home. Bilden har jag lånat från Perlan Living som för övrigt har SÅ mycket fint!!! Har ni handlat därifrån, är ni nöjda?

Oj, nu är det dags för after work här på jobbet! Skall ta ett glas vin innan jag åker hem till familjen och till maken som lagat fläskfilé i balsamicosås kvällen till ära, visst låter det härligt :-)

Ha en riktigt skön kväll, vi hörs fina ni ♥