En drömshow med Lena Philipsson!

Lena Philipsson jubilerar som 25-årig artist och bjuder på en hejdundrande show med full fart från första till sista sekund! Hela hösten kommer hennes "Min drömshow på Cirkus" att spelas torsdagar-söndagar och utan att tveka ens för en microsekund så uppmanar jag er att se den!!! Lena är grym :-) Och håll med om att jag tog en jäkligt cool bild på henne!
Kvällens jag i nyinköpt blus från Åhléns eget märke FRK (ett fynd om jag får säga det själv), med ett glas bubbel i handen samt bästa premiärsällskapet...
...Anna :-) Tack vännen för en superbra kväll som vi avrundade i all hast på McDonalds vid midnatt, kvällens enda minus var nämligen avsaknaden av smarriga snittar som vi trodde var ett givet inslag på en Bindefeldpremiär ;-)

Ja, som ni förstår hade jag en toppenkväll på bästa plats inne på Cirkus bredvid celebriteter som Charlotte Perelli, Pernilla Wahlgren och Linda (Isaksson) Lindorff! Anna måste vara en riktig Starwoman som hade fått typ kvällens bästa platser :-) Jag är ju en person som gillar kontraster så att byta suburben och småbarnsfokuset mot champagne, kändisspotting och galakväll är precis my cup of tea!!!

Dock kom jag hem vid ettiden till en helt förtvivlad liten Majken som höll oss vakna mer eller mindre fram till sex i morse... Vi funderade en liten stund på att åka in till akuten då hon var helt hysterisk men efter Alvedon, påfyllnad av en extra flaska välling samt att vi turats om att bära runt på henne under nattens mörkaste timmar kom hon slutligen till ro. Idag har hon alla de symtom som vi andra tre dragits med i omgångar de sista två veckorna (nu senast Jimmy) så förhoppningsvis lämnar denna influensa våra fyra väggar inom kort!

Jimmy har trots feber, halsont, hosta och allmänt sjukdomstillstånd jobbat hela veckan och dessutom haft en riktigt hektisk sådan (barn av vår tid lever farligt nära gränsen, eller hur...) och jag känner mig också ganska fredagssliten så vi funderar på hur vi skall fira in helgen här hemma ikväll. Jimmy vill dricka bubbel och jag vill vräka i mig smågodis och annat snacks, blir nog att han kör sitt race och jag mitt :-D Hur firar ni in helgen hemma hos er?

Ha en underbar fredagskväll nu med Idol, tacos, snacks, bubbel, läsk eller vad ni nu fyller kvällen med!!!

KRAMAR ♥

Storleken har betydelse!

Senaste numret av Plaza Interiör damp ner i brevlådan igår och jag är så sugen på att sätta mig och bläddra i tidningen, tjockaste numret någonsin (404 sidor) och efter att enbart ha gått igenom framsidan har jag höga förväntningar på innehållet! Bland annat hela 12 hem att få inspiration ifrån, kul :-) Just nu har jag dock inte ens fem minuter att lägga på datorn eller tidningsläsande, det ser nämligen helt bedrövligt ut här hemma! Tack och lov har vi städhjälp imorgon så någon grovstädning blir det inte tal om men att plocka undan och snygga till i alla rummen kommer att ta minst en timme och sedan är det dags för sen lunch innan vi skall hämta Irma... Och sedan blir det lek och bus i det underbara höstvädret innan vi skall traska till ICA och kompletteringshandla till middagen, idag får det bli lax i ugnen med bladspenat för det tog jag fram ur frysen igår men middagen intogs på McDonalds för min del så därför måste jag tillaga laxen idag istället. Hittade för övrigt en ursnygg kappa på H&M igår, sista som fanns i min storlek lade jag vantarna på och jag är SÅ nöjd! Bild kommer :-)

Nej, kära vänner, nu måste jag sluta skriva så att jag får någonting gjort! Hoppas att ni njuter av vädret, dagens lilla tips till er blir att använda lunchen idag till femton minuters rekreation i solen istället för att sitta de där extra minuterna med lunchen! Så välgörande för själen och så blir eftermiddagen mycket piggare och gladare när solens strålar fått göra sitt till för din energipåfyllnad! KRAMAR

Blodpudding på Carros vis

Blodpudding kan jag bli riktigt sugen på mellan varven men jag är väldigt noga med hur den skall tillagas för annars kan jag inte äta... I övrigt är jag rätt så enkel när det gäller mat men just med blodpudding MÅSTE den vara på mitt sätt ;-) Skuren i tunna skivor och välstekt i mycket smör så att den får en knaprig yta. Som tillbehör gör jag gärna en egen specialare! Jag klipper ett paket bacon i tunna remsor som får steka tills det är lagom knaprigt, i med ett tärnat (gott och saftigt) äpple och låt det bryna med en liten stund. Salta varsamt och peppra med grovmalen svartpeppar. Precis innan servering vänder jag i 3-4 matskedar lingonsylt och toppar blodpuddingen med denna varma röra, jättegott!
Sann lycka är när ens barn äter riktigt bra, Irma tryckte i sig hela tre skivor blodpudding i ett nafs igår så då får denna gamla paradrätt hamna bland mina recept på favoritmat (nåja, så mycket till recept är det ju inte om man inte gör sin egen blodpudding men det kan vi väl ha överseende med...)

Alldeles strax skall jag åka en snabbis till Täby centrum, jag måste inhandla lite saker och ikväll passar det bra. Dagen har gått så rasande fort, fick inte gjort någoting vettigt känns det som medan Irma var på förskolan! Jimmy är sjuk och jobbar hemifrån så rent fysiskt är han närvarande men inte mentalt, undrar om det ändå är därför mina rutiner inte blivit så bra idag...

Vi hörs senare, ville bara kika in en snabbis med ett litet middagstips och en hälsning :-)

KRAMAR